cum lucram?

1. Modalitatea de lucru daca dorinti sa comandati pe YaU.ro

Majoritatea produselor comercializate pe YaU.ro contin FLORI sau PLANTE, motiv pentru care prospetimea si calitatea lor sunt prioritare pentru noi! In acest sens timpul scurs de la achizitionarea florilor sau plantelor pana la livrarea efectiva a produsului YaU.ro este minima.

Pentru cumpararea produselor YaU.ro aveti 2 posibilitati:

1. Comanda online
Puteti comanda online orice produs cu detaliile explicate la sectiunea CUM SA CUMPAR

2. Comenzi telefonice sau email: 0722392294 | elena@yau.ro
Comenzile telefonice sau prin email, se preiau de luni pana vineri intre 10:00 - 19:00, pentru livrare a doua zi sau in zilele urmatoare.

Acceptam comenzi "in aceeasi zi", dar trebuie sa ne lasati libertatea de alegere si sa aveti incredere ca vom lua cele mai bune decizii in functie de ceea ce vom stabili de comun acord (cromatica | buget | forma).

Comenzile de ultim moment se onoreaza in functie de disponibilitatea florilor. De preferat comenzile trebuie plasate cu cel putin 4-5 zile inainte de data dorita (florile vin in proportie de 80% de la bursele de flori din Olanda).

Nu toate tipurile de flori sunt disponibile in orice perioada a anului! Totodata florile care sunt in extrasezon, sunt destul de scumpe si de o calitate inferioara. Din acest motiv recomandam de cele mai multe ori, sa optati pentru aranjamente cu flori din sezonul respectiv.

Achizitiile de flori le facem de la importatorii engross de flori din Romania. In cazul acestora, fara o comanda prealabila (cele 4-5 zile), anumite categorii de flori NU sunt disponibile, iar stocurile si gama cromatica sunt limitate.

Exista si situatia in care, din motive independente de noi, avem surprize precum:

  • florile sa nu fie calitatea comandata
  • florile sa sufere daune in timpul transportului
  • florile sa nu plece corespunzator de la producatorii de flori din Olanda
  • sa nu fie onorate comenzile etc.

In aceste situatii, veti fi informati prompt, vom incerca sa gasim alternative cu alte flori care sunt disponibile si sunt proaspete. Daca nu veti accepta alternativa propusa, atunci nu putem decat sa returnam sumele incasate, fara alte pretentii financiare din partea dumneavoastra. 

2. Modalitatea de lucru in cazul EVENIMENTELOR            

Evenimentele (private sau corporate), sunt unice si personale. Din acest motiv insistam sa purtam o discutie "fata in fata" cu beneficiarii evenimentului.

Daca se doreste o cotatie pe baza unor elemente din portofoliul existent, atunci aceasta se poate realiza si prin intermediul email-ului. Ne transmiteti prin email, data evenimentului, numarul de item-uri dorit  si va putem da un raspuns rapid (1-3 zile lucratoare).

Daca se doreste realizarea unui concept personalizat, atunci recomandam o discutie "fata in fata" la sediul YaU.ro din str. Nicolae Iorga, nr 3. Putem discuta prin intermediul SKYPE | ZOOM, cu cei care nu locuiesc in tara.

In cazul evenimentelor private, putem avea o discutie preliminara in care ne cunoastem, ne spuneti ce anume va doriti si ce asteptari aveti de la noi, iar noi va detaliem modul nostru de lucru. 

Pentru a va face o idee despre preturi si a va ajuta in alegerea unui buget, puteti vizualiza site-ul nostru www.yau.ro.

La momentul schitarii conceptelor se achita un avans de 20% din bugetul alocat. Daca decideti sa nu continuati atunci acest avans este nereturnabil. Daca, alegeti una din propunerile YaU, atunci avansul este considerat ca o prima transa din bugetul agreat.

Echipa YaU.ro