tel: (+40) 0722 392 294 | email: elena@yau.ro
Cart 0

Livrare

Comenzile de pe site vor fi procesate in ordinea sosirii acestora intr-un interval de maxim 12 ore de la primirea acestora. Pentru urgente va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0722392294.

Dupa plasarea comenzii, veti fi contactati telefonic pentru a se confirma disponibilitatea produsului | produselor in stoc (stocul afisat pe site nu este in timp real) şi care este termenul de livrare.

Aranjamentele florale, buchetele si toate celelalte produse care contin materiale persisabile vor fi livrate in Bucuresti de catre personalul nostru. Produsele care nu contin materiale perisabile vor fi livrate fie de catre noi | fie prin intermediul curierilor agreati.

Tarife şi optiuni:

  • în Bucuresti: 30 RON
  • în ţară: 40 RON, pentru zonele acoperite de serviciile de curierat
  • pentru zonele care nu sunt acoperite de serviciile de curierat, se va solicita o oferta speciala pentru livrare (zonele cu km suplimentari)

Nota: costul transportului include TVA si se refera la colete de pana in 3 kg de dimensiuni aproximative L=30cm l=30 cm H=35 cm.

Pentru colete cu o greutate mai mare de 3kg sau care vor necesita cerinte specifice de ambalare, costul transportului va fi comunicat prin e-mail sau telefon si va fi stabilit în funcţie de marimea şi greutatea coletului. Acelaşi principiu se aplică pentru localitatile aflate în afara ariei de acoperire a curierului.

Daca nu exista nicio persoana care poate receptiona comanda la adresa indicata, companiile expeditoare vor lasa o înştiintare referitoare la modalitatea de a intra în posesia coletului. Elena Madalina Toader PFA, nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care aceasta înştiinţare nu este lasată. Va rugăm însa sa ne comunicati prin e-mail sau telefon orice problema legata de livrare si vom face tot posibilul pentru urgentarea si solutionarea acesteia.