tel: (+40) 0722 392 294 | email: elena@yau.ro
Cart 0

Livrare

Daca ati lansat o comanda in online shop, pe email sau la telefon, ne imaginam ca abia asteptati sa intrati in posesia ei sau sa vedeti imagini cu produsul livrat. Depunem toate eforturile ca acest lucru sa se intample in siguranta si cat mai repede posibil. De aceea avem nevoie si de ajutorul dumneavoastra, si anume va rugam sa completetati cu atentie datele solicitate in formularul de comanda.

Facem tot posibilul ca expedierea de la sediul YaU.ro (str. Nicolae Iorga, nr:3) sa aibe loc in 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile de pe site vor fi procesate in ordinea sosirii acestora intr-un interval de maxim 12 ore de la primirea acestora. Pentru urgente, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0722392294.

Dupa plasarea comenzii, veti fi contactati telefonic pentru a se confirma disponibilitatea produsului | produselor in stoc (stocul afisat pe site nu este in timp real din cauza perisabilitatii produselor) si care este termenul de livrare.

Aranjamentele florale, buchetele si toate celelalte produse care contin materiale persisabile vor fi livrate in Bucuresti de catre personalul nostru.

Produsele comandate pentru provincie, vor fi livrate prin intermediul curierilor agreati. La fiecare livrare prin curier, veti primi prin email numar AWB aferent fiecarei comenzi. In situatiile de livrare prin curier a produselor care contin FLORI si PLANTE exista de fiecare data un procent de incertitudine legat de siguranta transportului produselor. Sunteti constant informati legat de acest aspect care nu depinde de noi sau de calitatea produselor livrate de YaU. In situatia optarii pentru o livrare prin curier in provincie, YaU nu va garanta siguranta transportului, desi vom ambala de fiecare data produsele cu maxim de grija pentru plante si siguranta lor.

Daca comandati flori sau plante pentru cineva drag, acea persoana primeste produsele YaU, iar dumneavoastra, cel care a plasat comanda, primiti pe email, in ziua livrarii, IMAGINI ale produsului livrat. 

Tarife si optiuni:

  • in Bucuresti: 30 RON
  • in tara: 40 RON, pentru zonele acoperite de serviciile de curierat
  • pentru zonele care nu sunt acoperite de serviciile de curierat, se va solicita o oferta speciala pentru livrare (zonele cu km suplimentari)

Nota: costul transportului include TVA si se refera la colete de pana in 3 kg de dimensiuni aproximative L=30cm l=30 cm H=35 cm.

Pentru colete cu o greutate mai mare de 3kg sau care vor necesita cerinte specifice de ambalare, costul transportului va fi comunicat prin email sau telefon si va fi stabilit în functie de marimea si greutatea coletului. Acelasi principiu se aplica pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului.

Daca nu exista o persoana care sa receptioneze comanda la adresa indicata, companiile expeditoare vor lasa o instiintare referitoare la modalitatea de a intra in posesia coletului. YaU.ro - Elena Madalina Toader PFA, nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care aceasta instiintare nu este lasata. Va rugam insa sa ne comunicati prin email sau telefon orice problema legata de livrare si vom face tot posibilul pentru urgentarea si solutionarea acesteia.